magamról      galéria      portréfestés - megrendelések      kontaktus  
SK UK HU
magamrólÜdvözlöm önöket virtuális műtermemben! A nevem Tomovics Marianna,1963.4.5-én születtem egy Pozsonyhoz közeli faluban.1982-ben végeztem el a Képzőművészeti Középiskolát Pozsonyban.
Már 17 éves koromtól részt veszek képzőművészeti találkozókon,szimpóziumokon és kiállításokon.

Kezdetben főleg tájat,portrét,női aktokat és lovakat festettem.Ahogy idővel lelkileg érettebb lettem,úgy változott,fejlődött képeim témája és technikája.Az utóbbi években absztrakt dolgokkal,szimbolikával foglalkozom.Érdekel az emberi lélek és próbálom megfejteni mindazt,ami a felszín alatt van..Igyekszem a képeimmel kifejezni külömböző emberi kapcsolatokat,érzéseket,továbbá saját kapcsolataimat az emberekhez,természethez,és főleg Istenhez.
De szeretek képet alkotni úgy is,hogy éppen nem fejez ki mélyebb gondolatokat,hanem "csak" jó nézni és kellemes érzéseket ébreszt bennem és másokban.Ami a technikát illeti,olajjal és száraz pasztellal kezdtem.Jelenleg szeretek kombinálni külömböző technikát,mint akril és olaj,ezenkívül papír,textil,fém,fonalak és fadarabok ragasztása,amivel el tudok érni különféle szerkezetet,plasztikus hatást-domborműt.
Remélem,hogy kellemes perceket töltenek majd képeim társaságában vagy legalább felébresztenek önökben elrejtett érzéseket.És ha netán megtetszene valamelyik képem annyira,hogy meg szeretné venni,akkor csak kérem jelentkezzen!
Jelenleg Pozsonyban dolgozom és lakom családomma- férjemmel és három gyermekemmel.

    registrácia domény, webmaster & webhosting - www.poruban.sk  ©2018